Migrän dödar mig!

Lång dag i skolan i dag och hade ont i huvudet hela dagen.. inte kul =/ men trodde det skulle gå över som vanligt men nej nej.. blev värre nbär jag kom hem, fick en stark tablett av mamma som jag inte borde tagit :S visste knappt vem jag var sen. sov i 5 timmar och när min pojkvän kom hit va jag jätte otrevlig och frågade va fan han ville , om det var ngt speciellt, och vad han gjorde här, FAST att vi hade bestämt att han skulle komma.. förlåt =/.

nu sitter jag ialf upp. lite possitivt. ska kollla ngra avsnitt sex and the city sen ska jag nog försöka sova igen. prov i morgon så måste fan åka diit asså . Just nu är alt segt. det ända possitiva är att för tillfället ja är ycklig med min man och allt är bra ;).

nu blire tv.  PUSS       morgon trött..


dumma mage

i gåår så somnade ja vid ca 12. älskling o hans vänner va ute en runda på madison, för det var student fest men det hade tydligen inte varit ngt folk alls så vid 1 tiden knackade det på min dörr haha och så kröp han ner i sängen. världens mysigaste !  Han är bäst,bäst,bäst :)  gick upp o vi åkte till skolan, dagen gick ganska snabbt, jag hoppade över sista lektionen med clas ( den vaa bara i 40 min ändå ) för jag hade så sjukt ont i magen, mådde illa och allt snurrade. bläää..

så erik hämtade mej och så åkte ja hem och la mej direkt, så underbart skönt att bara somna in o slippa känna smärtan som är som en kniv i magen =/.  sov ända till halv 6. så ringde ja visar och önskade honom lycvka till på matchen haha ;)   Walldia-Lilla Tjärby. hoppas hans lag (walldia) vinner :)  han ringer väll snart och säger hur det gick så ska bli spännande att se om han gjorde ngra mål som jag bad han göra för min skull haha ^^.

nu kom mamma hem med min tabletter så jag kan missbruka några sådana och slippa mitt magont, skönt!
kl 9 på tv4 är det dokumentären om han phykade gubben Fritzel el va han nu heter. tycker alla borde kolla, silken sjuk människa altså. fyfan !  Ska föröska få ,min söötnos att göra mej sällskap till den dokumentären hihi :)

men nu ska ja ta ngra tabletter till ^^ sen ska ja föröksa översätta den där jävla engelska läxan som ja inte fattar ett skit av.   PUSs 


mina naglar :=)

lite dålig bild men tog bara en nu lite snabbt :)


DU betyder mer än du anar <3

ja älskar dej   mys hela kvällen. natten och dagen med älsk
11 månader i går <3

varberg

åkte till skolan halv 8 i morse.. trååk och seegt. hade engelska B, sen näthandel B och sen gick bussen kl 11 till varberg för aatt kolla på årets UF mässa. Helt OK. somnade PÅ älskling i bussen på vägen hem haha förlåt (A) men det va sköönt. är hemma nu, funderra på att färga håret, måste bara resa mej upp och jag är inte så sugen på det ännu haha :) sen får ja se om ja pallar med fotbollsträningen,måste verkligen igentligen men just nu lutar det åt NEj ja orkar inte ! haha ^^

på fredag blir det MADISON :) ska bli trevligt, har inte varit däär på väldigt , väldigt länge , eftersom jag är så dujtug o jobbar varje helg haha ;) så nu ska ja diot o rocka
i morgon efter skolan åker jag nog med älskling och han syster till halmstad för att hitta någont fint till madison , medans dom fixar sina pass hos farbror blå .
På söndag blire kanske att fixa naglarna med :) hoppas på det ialf.
nu ska ja kiila, ha d bra alihopa o  njut av värmen medans den är här ;) 

PUSS

jääävla bil fan !

haha .. var ska ja börja? jo det va ju såhär då att jag och min söötnoos skulle åka på bio i halmstad o äta o massa kul :) jag VERKLIGEN såg fram emot detta, men tydligen voillle inte han där uppe i himlen att jag skulle få ha en trevlig kväll haha ;) ^^ så det började ju värsta snöstormen, men vi körde ändå, fast riktigt så lånt som till halmstad kom vi inte hahaha !  till vallberga han vi sen körde vi av vägen, inget allvarligt asså så haha men tillrävckligt för att fastna o inte komma upp. där satt vi en timme och frööös röven av oss innnan  våra hjältar kom ! orkar inte rabbla upp allla namn, men bland annat benneth, manne, simon, och ottosson. tack för hjälpen. och KUSH glömde jag, som va shysst o drog upp oss haha :)  sen blev det preem i laholm och tvätta bilen, sen köpte ja lite godis o sånt till älsk som va lite surig hihi sen blev det mys kväll hemma.. det va ju mys det med men ja som såg fram emot bion så mkt :( bläää... så det får bli en annan dag höhö :).



i kväll ska vi ut och äta sen blire beck :)  skola i morrn.. delade meningar om det men det duger väll. nu ska ja duscha :) PUSS <3

Praktik..

praktik på häst shoppen nu :) ganska segt men kul att ewe är med så går tiden snabbre ;) haha i går gick dagen snabbt,sen efter praktiken hängde ja med ewe hem, fixa hennes hästar sen följde ja med henne på träningen :) kul att träffa allt folk igen som man inte sett sen i oktober. saknar det som fan...=/

i kvälll äre ju footboll :D wohooo !  bror bjöd på¨pizza i kvällö höhöh ;) men ja va duktig och åt bara lite, nästan en halv, sen nu blire duschen o myskläderna sen kolla på inter-Man United.. har inget bättre fr mej ändå.. haha praktik i morrn med :) blir väll att rida ngra hästar då med :) satt på häst ryggen fär första gångebn i dag sen i oktober, silken känsla, går inte beskriva, sjukt så mkt jag har saknat det <3 :)

nu ska ja kiiila :) pusss

party

som vanligt har ja inte skrivit på vädigt länge, men känner inte suug alls efter det.. yeah yeah. nu är klockan 03:11 och jag ska jobba i morrn haha men ja är fortfarande på topp efter kvällen fest. MKT härlig och tack & grattiis Lina :)
tack emma för att du är så jävlens bra<3

älsk körde hem mej från festn , kom hem precis, funderar på att sova men alldeles för många tankar snurrar runder i min skalle haha ^^ jaja.. sitter ialf i sängen med datorn i knät och tv:n bredvid som visar en helt jävla värdelös film ^^ typ västern film eller ngt liknande MUMS!  NOT ! haha :)  nej massa skit snack nu.. sängen väntar  vi får väll se när ja skriver nästa gång, man vet aldrig så seg som jag är, BLÖ! 

Natti sötnosar :)

lördagen..

jag som verkligen hade sett fram emot lördagen hela långa veckan, sen slutade det katastrof ?!
har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv, och ja vet at man typ altid säger så men detta va det värsta av allt.  orkar inte ens gå in på det, är bara förvirrad så fattar inte hur det gick till.. men men.

vänner?  aa nej ja vet inte.. vissa människor verkar inte veta vad vänner är.  att sno av en kompis? är det så man gör?
skumma jävla människor i alla fall, och ja hoppas fan ni har dåigt samvete och ja hoppas med hela min själ att ngn tar från er med så ska vi se om ni njuter lika mkt. tråkigt att man aldrig får veta vem det är ialf.

tack ni som tog hand om mej haha ;)  snart kommer eran tur o då ska ja hjäpa till ja LOVAR hahah ;) 

nu ska ja kollla en film, sen brummma till körskolan.

RSS 2.0