Anonym

haha aa en anonym som kommenterade om viktors fest så kan ja bara säga dej att vilka menar du med de inte ville ha ER asså (oss) där? detta är min blogg inte ngn annans så vem menar du med er? haha ja va bjuden på viktors fest personligen som hans vän och ja kan tänka mej vem du är som kommenterar och har ja rätt så sa han till mej. va fan gör hon här? vet hon ens vem jag är?  hrm.. så tänk du över det ;)   haha japp löjliga människor som inte står för vilka dom är :) har inte tid med sååna idioter så nu ska ja kiila .. PUSS :D

Mitt liv är SÅ mkt bättre och roligare utan DEJ!


Fredag,lördag,söndag!

jag VET ja skriver aldrig i min blogg så nu tänkte ja uppdatera ite om fredagen,lördagen och söndagen :)

Fredag :  då jävlar small det till med fest o grejer hemma hos viktor och julia , man TACKAR!  mycket trevlig kvälll, kanske LITE mkt dricka men ja hade sjukt skojj. vissa som inte va bjudna va ju där men det rörde mej inte i röven bara pinsamt.
efter att viktor o deras fest skulle ta slut så drog vi på EFTERFEST hos manne haha :)  usch o fy.. ja lite dum va ja allt som tog en drink till ungefär vid halv 4 haha men det va kul där oxå :)  sen körde kenan o miridon mej hem, hann knappt krypa ner i sängen fråns bästaste älskling kom, MASSA MYS <3

sov väldigt väldigt länge haha ^^ typ till kl 2 och då skulle äöskling klippa sej så han fick sticka direkt. tråk.. men men :)
seg va man hela dagen i alf.

Lördag: seg seg dag så tänkte ta en lugn kväll hemma haha men NEJ. blev SJUKT mysig kväll med flickorna JULIA , DESSAN och EMMA. puss på er !  blev ngra drinkar och väldigt GOD tacos hemma hos emma och lite melodifestival på det. melodifestivalen va väl ingen hitt som vanligt men det dög. efter ngra drinkar begav vi ioss hem till manne dr dom spelade fifa, tummen NER för det hhaha sen drog vi vidare till daggen. ja va trött o inte alls sugen på att festa haha så jag somnade nästan i soffan, ohc johan, JA jag kanske är tråkig men ja va inte sugen på fest så käften på dej eler ngt haha !  pappa va snmäll o hämtade mej i snökaoset :) åkte hem snacka lite med mamma o dom sen ringer älskling op säger att han sover hos mej i natt igen. JAG BLIR ÖVERLYCKLIG haha :) hatar att sova ensam. så ja satte på tvn och kollade en vääldigt bra film på tv 6. sen kom min pojke, blev lite skitsnack sen somnade vi gott :)

Söndag : Hrm.. aa dumma oss sov till kl 2 i dag igen haha :) gick upp och åt, sen åkte älskling och ja la mej i soffan och kollade en skit bra film. nu städar han och är duktig så ja ska nog ta en dusch nu sen kommer han en stund igen haha :)  kärlek på dej <3

nu blev det ett ganska långt inlägg så nu ska ja kila. hoppas eran helg oxå har varit bra :)  PUSS

längsedan.

har inte skrivit i min blogg på väldigt länge, men har röttnat ganska mycket på det faktiskt. i går lekte ja med maggan :) mcyket skratt o heelt underbart, streess för att inte missa bussen hem från halmstad vilket vi gjorde i alla fall haha ;) men tog bussen hem vi 7 i stället höhö :D

sen blev det skippo o massa godis o chips haha FETTTTTT!  fy på oss :)
i dag ska ja va med emma en liten stund o rida, sjukt längesedan jag gjorde det o ja saknar det något enormt .
i kvällö vet ja inte rikgit.. är lite sjuk med.  frida har ialf fest, tack för inbjuudan honey <3

nu ska jag ta mej en titt på andra avenyn :) sen blir det på med ridkläderna o sen en skön ridtur.

fest i skogen o maddan

alla hjärtans dag slutade med en fest hos marcus ute i skogen haha :D sjukt jäkla kul fest, tummen upp för det!
eftersom ja va bakis sen dagen innan när ja va på madison så körde ja en nykter kväll hos bonnen och det var sjuuuuuukt kuul!!! haha ja o janne va väll dom ska nyktra asså men oxå dom som nog va mest CP! bland annat blev vi trött på bönderna som snusar så vi tömde lite hellosan flaskor i snusburkarna haha ;)  pedal o julia borde tagit in på hotell haha men det gjorde dom inte  haha .  vid 3 tiden blev ja lite seg haha efter allt cp humör ja varit på haha så då körde ngn jonas hem mig,mark,pedal o janne och ngn kille till. man tackar :)

dagen Innan alla <3 dag drig vi till madison :) ja julle cille o becka det va sjuukt kul tack tjejer ni är WOnderbra :D <3

alla <3 - dag..

inga kommentarer, orkar inte ens skriva. ska sova lite till så kanske slänger in ett inlägg sen..

ÄNTLIGEN!

äntligen är resan bokad efter välfigt många OM och MEN!
det blir en resa tilll Alanya i Turkiet i hela två veckor :)

i kväll var ja öven duktigt o tränade fotboll hhöhö :)
ikväll blir det antagligemn hem till jullle o spela skippo  haha I LIKE IT haha ;)
nu ska ja ta en dusch, får bli ett kort inlägg för är helt stressad så orkar inte tänka på vad ja ska skriva haha ^^

ha de bra :) PUSS PUSS

uttråkad.

hrm.. aa jag har kommit på att ja verkligen vill fixa ngn som kan göra om min blogg, och någon som verkligen är duktig på det. den är så tråkig nu så jag oirkar aldrig skriva i den.. sitter på jobbet just nu, inget folk alls så passar på att slänga in ett inlägg.
älskling sov hos mej i natt , guuud va ja saknat att ha honom bredvid mej i sängen asså. finns det ngt mysigare än att ha någon som värmer en när man ska sova?   nej tror inte det .. :)

i går va vi först hos ikka sen drog vi till manne.. blev väldigt lugnt för mej eftersom att ja skulle jobba i dag men det va ganska skönt ändå. träffade Fanny som ja inte träffat på nästan ett helt år. det va så sjukt sköönt att se dej gumman <3 träffas snart igen hoppas ja.. !

åkte hem vid ungefär 1 tiden sen kom älskling hem till mej så kokade vi lite äägg hahaha sen somnade vi skönt. i morse var det riktigt tiungt att gå upp, ja verklogen önskade att jag tackade nej till att jobba denna helgen också eftersom ja jobbat dom andra innan .. men men jobbigt för stunden att gå upp, men SEN är det sköna pengar som tusan höhö ^^.

turkiet resan? inte en aning hur det blie med den eftersom att flickorna velar fram o tillbaka om vilket datum dom villm åka så nu orkar ja typ inte längre.,. men skönt att man då sparat typ 6 tusen sopm ja kan bränna upp på MASSSA skor som ja älskar och kläder ..  OM det INTE blir ngn resa då vill säga..!!

nu ska ja ta och damma lite i butiken. ngn som vill fixa min blogg så hör av er :) <3
PUSS

friluftsdag/bada i tunna

friluftsdagen var helt OK. förutom att ja hade en riktigt dålig dag som fick med mej fel pjexor så ja fick hyra ialf.. (onödiga pengar) sen tapppade jag bort mina vantar. så åkte utan vantar hela dagen . IS!!
aja.. älskling va väldigt duktig på att åka ialf :) för att vara första gången.
fikade massa gott :) sen blev det hemmåt vid två tiden. möös massa med min pojke sen somnade ja så sjukt skönt. sov till halv 6 sen åkte ja hem till ewe o käkade pizza, sen drack vi ngra cider o badade i hennees trä tunna :) najs som tusan höhö :)
vi hade hela 42 grader tror jag det va. VARMT!
sen blev det hemmåt. somnade skönt i sängen sen skola i dag . tråkigt som vanligt. men började inte fråns kvart i 1 så sov länge :).
har SJUKT mkt att plugag nu som ska vara klart på fredag. vill inte tänka på det ens, vill bara krypa ne roi varma sängen o sova ngra timmar men nehe, hanna måste plugga ^^.
jag måste fixa praktik, åå allt är så mkt nu .. orkar inte tänka på alt. ja hatar att va stressad.. ocvh det är ja alltid och det får mej att må så dåligt...
vet inte ens va ja skriver nui.. helt tom i hela huvvet bara trycker på tangenterna..
puss

tröööött

skola i dag.. började kl 8. fick verkligen anstränga mej för att gå upp.. var helt sjukt trött.
när ja väl kom till skolan hade ja en lektion sen sutade ja. för resten va inställda. BLÄ dumma skola!!
åkte hem vid 10 med mooin pojkvän sen la vi oss och sov ngra timmar :) sen körde vi och åt lite mat :) <3
nu ska han hem :(

jag förstår inte hur man kan tycka om en männiksa så mkt att man tänker på den personen 24 timmar varje dag..
det går inte en sekund utan att jag saknar honom..

han kommer antagligen sen igen :) då ska vi ta ett varmt mysiiigt bad sen blir det nog film o sova.
i mnorhon är det friluftsdag så vi ska till vallåsen och åka hela dagen haha ska blir riktigt skoj, själv har man ju inte åkt skidor på ca 4 år :O.

nu ska ja kollla tv o mysa :)  kanske slänger in ett inlägg till sen.

albanska festen!

aa som ni kanske ser på rubriken så står det albanska festen, och för första gånge i mitt liv har jag varit där.
Jag har EN sak att säga. FYFAN   (ursäkta svordommen)   va kul jag hade :) helt sjukt.
asså, alla dansar med alla och det är en helt annan sammanhållning :) ja gillaer det riktig mkt .
åkte dit med edona,anti och deras vän från halmstad. sen kom älskling,kush och hans tjej. massa massa folk .
dansade i fem timmar utan att sitta ner. gissa vad? jag har så ont i mina fötter så ja knappt kan gå i dag haha  ( för höga klackar ).

sista timmen dansade jag bara med min pojke :) haha och ja lärde mig tre olika danser .
kvällen var verkligen toppen förutom att bli kallad SERB va väll inte jätte roligt kanske haha ..
ja tycker ialf att ja ser ganska svensk ut förutom mina mörka, väldigt mörka ögon :).

va hemma halv 4 sen blev det sova direkt och upp o jobba kl 10.  trött som tusan nu..
Snart kommer älsk och då blir det bakad potatis med kött och skagenröra:)
sen blir det film o mys.
skola i morgon... inte lika mysigt men det får väll funka..

nu ska jag gå o börja med maten. :) hihihi    PUSS <33

RSS 2.0