VALBORG

denna helgen kommer bli helt galen och sjukt rolig, om inget råkar förstööra den då asså.
i morgon bir det madison för full rulle, sen på fredag blir det feest hos bellan, på lördag blir det också fest, OM jag överlever tills dess haha. jag har deeutom match på fredag eftermidag också, jobbigt jag vet  !

på söndag blir det en mys dag på väla med världens bästa älskling ! ska inhandla lite sommarkläder, han ska köpa finskor och vi båda behöver ngra sommar sandaler haha :) sen blir det väll det vanliga, en god sallad med baguett och bakad potatis där. Inget är godare än välas bakade potatisar.. MUMS!

nu har jag legat och solat en stund, bränt mej lite men år hoppas att dt går över till brunt i stälet för rött sen haha.
snart beger jag mej till körskolan för att plugga lite, sen blir det fotbollsträning, i denna värmen, blä.
nu ska jag ta av min bikini och göra mej klar för att åka till Laholms city ;)
PUSS :* 

HEELG.

denna helgen har varit helt ok, i fredags var det match, fick fett blåmärke på benet, AJ! men det är smällar man får ta ;).
efter matchen blev det fyrkanten med mamma och cornleija, vi köpte lite morötter gurka och två olika dipper, massa mys!
sen blev det till att upp o jobba på lördagen, segt som fan men men. på kvällen blev det fest, sen lite chill med ikka o C. hemma vid halv 2 sen upp och jobba på söndagen igen. inte kul att jobba när alla andra är lediga, buhu :(

men men pengar :) fick ytterligare 3000 i dag så snart är turkiet resan i hop samlad.  i kväll hoppas jag på att min underbaring kommer hit o sover med mig hhöhö :)  nu ska ja ta en dusch, sen ut och gå en runda :)

puss :*


DANMARK !

i dag blev det en liten tur till danmark men flickorna och alvin , fredrik och jack :) fin fint väder men blåste lite kallt i början. tyvärr va dricka dyrarae är vad jag kom i håg haha så det blev ju ingen biloig utflykt, men man levere ju bara en gång eller va säger ni? så lite får man ju passa på :). drack ngra härliga cider och delade en pizza med becka. Mums*

inte hemma fråns sent, tänkte festa viidare men har ju alkohol och drog kurs på körskolan i morrn så man får nog hålla sej lite i skinnet eller ?! haha ^^.. nu blir det andra avenyn sen ngra avsnitt scruuubs sen sängen :) <3

 pusss

Fredaag,Lördaag, SÖnndaaag

fredag (alltså i kväll) blir det fett mys med tjejerna:)             DET GILLLAR VI!
MASSA myys och sånt ..

Lördaag, blire först jobb sen  grill oh FEEEEEEEEEEEEST :D

söndag: jobb sen MADISSSSSSSSON :D

palla ej skriva, min blogg är så tråkig så informera bara lite om helgen ;) kommer bi fett najs, på måndag kommer jag vara STEN död, och ja menar verkligen STENDÖD. :) 

förrestem så vann vi matchen mot västra karup i dag ;) 4-1   goood good woork girls :)

RSS 2.0